Välj en sida

Boende Bräcke

Monikas Städ –städservice för ditt boende i Bräcke

Välstädat hemma

Välkommen till Monikas Städ! Av mig får du professionellt utförd städning. Jag erbjuder städtjänster, där bland städservice för dig i Bräcke och ditt boende Jag arbetar flexibelt för att du som kund ska kunna bli så nöjd som möjligt med både resultatet och processen. Med mina 25 års erfarenhet inom städbranschen kan du lita på att du får den bästa tänkbara hjälpen.

Jag arbetar med kvalitet, noggrannhet och effektivitet för att du ska kunna bli så nöjd som möjligt med den hjälp som jag erbjuder.

Har du några frågor eller funderingar om Monikas Stöd eller de tjänster som erbjuds, kontakta mig, så svarar jag så snabbt som jag kan.

 

Små & stora uppdrag

Jag arbetar både med privatpersoner och företag. Till mig kan du höra av dig, oavsett storlek på uppdrag. Jag arbetar alltid effektivt och professionellt för att du som privatperson eller företagare ska bli så nöjd som möjligt. 

kundservice

Kundservice är en stor del av Monikas Städ, då jag vill att du ska kunna känna dig trygg och säker i ditt val av företag. Dina önskemål och behov står alltid i fokus för det arbete som jag utför och jag nöjer mig inte förrän mina kunder är hundra procent nöjda. 

kvalitet

Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är vad som präglar Monikas Städ, och därför kan du alltid lita på att du får det resultat som du förväntat dig. 

Vill ni veta mer?