Viktig info

Kära kunder och samarbetspartners,

Här på Städservice Östersund vill vi informera er om att vår älskade medarbetare i receptionen, Kajsa, kommer att vara borta från kontoret nästa vecka. Kajsa, som många av er känner till som det vänliga och hjälpsamma ansiktet i vår reception, kommer att bege sig till Stockholm för en mycket spännande och viktig del i hennes liv – hon ska nämligen genomföra Risk 1 Stockholm som en del av hennes körkortsprocess.

För dem som inte är bekanta med Risk 1, det är en obligatorisk del av körkortsutbildningen i Sverige, vilken fokuserar på att öka medvetenheten om riskerna och konsekvenserna av att köra under påverkan av alkohol och andra droger, samt trötthet och andra riskfyllda beteenden i trafiken. Det är en viktig utbildning som ger blivande förare värdefulla insikter och kunskaper som är avgörande för säkerheten på våra vägar.

Vi på Städservice Östersund stödjer fullt ut Kajsas strävan att bli en säkrare och mer ansvarsfull förare och vi är stolta över hennes engagemang och hennes vilja att lära sig och växa, både professionellt och personligen. Vi vet att denna erfarenhet kommer att vara ovärderlig för henne och vi ser fram emot att höra om hennes lärorika upplevelser när hon kommer tillbaka.

Under tiden Kajsa är borta, vill vi försäkra alla våra kunder och samarbetspartners att det kommer inte att vara någon störning i vår service. Vårt team kommer att vara redo att hjälpa till med alla förfrågningar och behov ni kan ha. Vi har en tillfällig receptionist som kommer att täcka för Kajsa under hennes frånvaro, så tveka inte att kontakta oss som vanligt.

Vi önskar Kajsa all lycka till i Stockholm och ser fram emot att välkomna henne tillbaka med nya insikter och kunskaper. Vi uppskattar er förståelse och fortsatta stöd under denna period.

Tack för ert fortsatta förtroende i Städservice Östersund. Vi är här för att se till att alla era städningsbehov uppfylls med samma höga kvalitet som ni förväntar er.