En tacksam kund

Att städa och flyttstäda är ett väldigt spännande yrke! Man kommer i kontakt med massor av spännande personer och just den personliga kontakten med kunder är förmodligen den roligaste delen med detta yrke.

Något som är väldigt givande är att flyttstäda och sedan få höra från personen eller familjen som flyttar in i bostaden vi städat att de är imponerade för att det är så skinande rent värmer verkligen i hjärtat. Det allra bästa med flyttstäd är att göra bostaden fin så att den som flyttar in verkligen känner att det är ett vackert hem från dag ett.

Det blir lite som en present vi skickar med till nästa boende och det känns bra att göra, särskilt då det ju är den som flyttar ut som står för fiolerna så att säga.

Något annat som är väldigt roligt är när kunderna skojar och skrattar med oss. Detta är något som verkligen piggar upp i arbetet och får oss att dra på smilbanden. Häromdagen var vi och flyttstädade ur en lägenhet i centrala Östersund hos en man som sålt sin lägenhet för att han ska flytta ihop med sin sambo. Han gav oss flera askar med billig kamagra och bad oss städa undan dem. Det här får inte sambon se, sa han och skrattade! Och vi skrattade gott med honom. Det är härligt med människor som kan bjuda på sig själva.

En annan gång var det en kund som skämdes över att han hade så mycket saker i sin lägenhet. Men när vi försäkrade honom att vi har varit med om betydligt värre undrade han om vi städas hos någon från tv-programmet Hoarders! Det var ytterligare ett tillfälle då vi fick oss ett gott skratt.

Vi hoppas givetvis på många fler sådana tillfällen framöver då vi skrattar gott ihop med våra kunder. Det är kul när man kan förena nytta med nöje.