Boka städservice i Stockholm

Nu har vi en glad nyhet för alla huvudstadsbor. Städservice Östersund expanderar och kommer snart att öppna ett kontor i huvudstaden. Det innebär att alla härliga 08:or kommer att kunna boka in oss. Vi kommer givetvis att finnas kvar i Östersund också – det här innebär bara att vi utökar och finns på fler ställen. Planen är att växa och bli än större över hela Sverige.

Planerna för vårt kontor i Stockholm är långt gångna och vi kommer inom kort att öppna. Vi ska bara renovera klart det sista och det kommer förmodligen att gå snabbt eftersom att vi har kommit i kontakt med en leverantör av verktyg stockholm som ser till att vi får allt vi behöver för att kunna göra klart detta så snart som möjligt.

De tjänster vi kommer att erbjuda i Stockholm kommer att vara precis desamma som de vi erbjuder i Östersund. Målet är givetvis att vara en heltäckande städfirma. Vi erbjuder bland annat företagsstäd och kontorsstäd och här har vi massor av referenser från nöjda kunder. Här går det att boka in oss för städning någon gång ibland eller på ett rullande schema. Vanliga sådana är att företag bokar in oss för städning en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Men hur ofta man vill boka in städning bestämmer man helt själv. Det går att få oftare eller mer sällan om man så önskar, vi anpassar oss alltid efter kundens önskemål.

En annan populär tjänst som vi erbjuder är flyttstäd. Detta är perfekt när du ska byta bostad eftersom att vi har stor erfarenhet av att göra detta. Vi vet precis vilka områden som man behöver vara extra noggrann med och vilka områden som är enkla att missa.

Utöver dessa tjänster så erbjuder vi även andra typer av städning och renhållning. Kontakta oss gärna för att få mer information om priser för att städa just dina lokaler.