Ett härligt studiebesök

Hej alla underbara läsare!

Nu ska vi berätta vad vi har haft för oss den senaste tiden. Det är nämligen så här att vi har varit på studiebesök i underbara Skåne och hälsat på Städfirma Malmö. Det var ett väldigt lärorikt besök för oss som annars mest fokuserar på flyttstäd och liknande tjänster.

Firman vi besökte jobbar betydligt bredare än oss och har kompetens inom både hemstädning och industristädning. Det var väldigt givande att spana in hur de jobbade och kolla in deras metoder. Vi lyckades snappa upp en hel del bra tips och tricks som vi kan använda när vi städar.

Efter det här studiebesöket känner vi oss stärkta och vi ser fram emot att applicera allt vi lärde oss under vår vistelse i Malmö på vår egen verksamhet. Exakt hur vi ska göra det får framtiden utvisa men vi ska först och främst tillsätta en arbetsgrupp som ska analysera allt nytt vi lärde oss i Malmö och sedan se vad vi kan applicera på vår verksamhet. Sedan ska det implementeras också, men det är som alltid att förändring tar tid. Det kan vara jobbigt under tiden förändringen pågår men när man väl genomgått den har man vuxit och förbättrat sig och det är förstås dit vi strävar.

Utöver att se hur de arbetade så fick vi en guidad tur i Malmö och det var oerhört trevligt. Vi turistade vid Turning Torso och tog många bilder och givetvis besökte vi en foodtruck och beställde varsin falafel. De vet verkligen hur man lagar falafel i Malmö och detta var faktiskt en av höjdpunkterna under vårt studiebesök.

Nu är vi som sagt tillbaka i Östersund och vi är redo att kavla upp ärmarna och börja jobba igen. Det ska bli skönt att komma igång. Borta bra men hemma bäst sägs det och i det talesättet kan vi bara instämma!