Ett härligt samarbete

Julen närmar sig med stormsteg och i och med detta är det såklart många som vill köpa julklappar och slå in paket. Det har vi sett till att vi kan göra på vårt kontor i alla fall. Tack vare ett härligt samarbete med engind.se har vi nu härlig utrustning för paketinslagning på plats på vårat kontor. Så nu kan vi slå in våra julklappar på jobbet och få dem att se extremt proffsiga ut, nästan som om de har blivit inslagna av ett proffs i en presentbutik. Det är kul när vi kan få till sådana samarbeten med andra företag. Vi har hjälp dem med städning och annat tidigare och nu fick vi detta som en gåva.

Något annat som har varit roligt under året är det härliga samarbetet vi har haft med er, kära kunder. Ni är rekordmånga som har anlitat oss för olika städuppdrag under året och det har varit allt från små till stora uppdrag, allt från privatpersoner till företag, och vi är så tacksamma för varje uppdrag som vi har fått. Det viktigaste för oss är att ni kunder är nöjda och det verkar onekligen som att vi till viss del lever upp till den beskrivningen.

Nu har vi redan börjat planera inför nästa år och vi ser över möjligheten att utöka vårt team. Blir det så kommer vi att komma med mer info här om vilka tjänster som finns lediga. Om du är intresserad av att jobba med oss redan nu så kan du skicka in ditt CV och göra en spontanansökan, så återkommer vi om det är intressant och om vi har lediga platser nästa år. Det skadar ju som bekant aldrig att vara ute i god tid.

Med det sagt hoppas vi att avslutningen på året blir bra och att nästa år blir ännu bättre. Tack och på återseende alla våra kära kunder!